چگونه عادتهای ثروت ساز و قدرتمندی را در خود ایجاد کنیم؟

چگونه عادتهای ثروت ساز و قدرتمندی را در خود ایجاد کنیم؟

عادتهای ثروت ساز

چگونه عادتهای ثروت ساز و قدرتمندی را در خود ایجاد کنیم؟

عادتهای ثروت ساز

اکثریت قریب به اتفاق افراد ثروتمند به طور تصادفی یا شانس ثروتمند نشدند بلکه  جمع آوری ثروت مستلزم پشتکار، تعهد و، مهمتر از همه، حفظ یک مجموعه ای خاص از عادتهاست که باعث رشد رفاه مالی می شود.

اگر شما به دنبال رشد و پیشرفت خود در کار و زندگی هستید، اما نمی دانید که از کجا شروع کنید، این عاداتهای ثروت ساز می تواند مسیر موفقیت شما را روشن کند.

تحقیقات جهانی در مورد عادتهای ثروت ساز

در این مقاله ابتدا می خواهیم عادتهای ثروت ساز را از دید توماس کارلی بررسی کنیم و سپس به بررسی این عادات توسط تی هارو اکر خواهیم پرداخت و همچنین این عادت ثروت ساز را دیدگاه کیت کامرون اسمیت مورد بررسی قرا خواهیم داد و توضیح خواهیم داد که چرا داشتن عادتهای ثروت ساز در بهبود موفقیت و ثروتمند شدن مهم است.

تمام ثروتمندان عادتهای  ثروت سازی دارند و همچنین باورهای ثروت سازی دارند که مجموعه این عادات و باورها در کنار کار مورد علاقه، سبب فراهم شدن اسباب ثروت برای انها می گردد.

توماس کارلی، نویسنده آمریکایی، به مدت ۵ سال عادت‌های روزانه ۲۳۳ فرد ثروتمند و ۱۲۸ فرد بی‌پول را مورد بررسی قرار داد و نتایج تحقیقاتش را در کتاب پرفروش Rich Habits نوشت. او در این کتاب توضیح می‌دهد که عادت‌های ثروت ساز روزانه‌ی ثروتمندان با سایر افراد کاملاً متفاوت است و با توجه به عادت‌های یک فرد می‌توان وضعیت مالی‌اش را پیش‌بینی کرد.

توماس کارلی در مورد ثروتمندانی که درباره‌ی آن‌ها تحقیق کرده، نوشته است که حدود ۸۸ درصد میلیونرهای آمریکایی ثروتمندانی خودساخته هستند

مقاله بهترین راه های افزایش درآمد را مطالعه نمایید


عادتهای ثروت ساز مشترک در بین افراد ثروتمند و موفق

۱- زود بیدار شدن

کورلی متوجه شد که ۴۴ درصد افراد ثروتمند سه ساعت قبل از شروع کار از خواب بیدار می شوند، در حالیکه تنها ۳ درصد از افراد فقیر این عادت را دارند

البته دقت شود که منظور این نیست که این افراد کمتر از سایر افراد می خوابند در حقیقت شاید برخی ها حتی خواب بیشتری هم داشته باشند برای مثال بیل گیتس روزی ۷ ساعت می خوابد و ساعت ۷ صبح هم بیدار می شود و طبق تحقیقات افراد ثروتمند بین ساعتهای ۴ الی ۷ صبح از خواب بیدار می شوند

آیا اگر زود از خواب بیدار شویم ثروتمند می شویم؟

خیر زود بیدار شدن به تنهایی عامل ثروتمند شدن نیست چرا که افراد زیادی هم هستند که خیلی سحرخیزند ولی در فقر بسر می برند و مطمینا مجموعه ای از عوامل در کنار هم سبب ثروتمند شدن افراد می گردد و اگر زود بیدار شویم یک مزیتی دارند  که سایر افراد ندارند.

۲- انها اول صبح ایمیلهایشان را چک نمی کنند

یکی دیگر از عادت ثروت ساز افراد موفق  و ثروتمند این است که انها به محض بیدار شدن سراغ چک کردن ایمیلهای خود نمی روند ولی افراد فقیر و متوسط اغلب این کار را انجام می دهند

برخی از انها با مراقبه و سپاسگذاری صبح را شروع می کنند و یا کتاب های الهام بخشی را همان اول صبح مطالعه می کنند

انها قوانین منظمی برای خود دارند و می دانند چه زمانی ایمیلهای خود را چک کنند و اول صبح چه اقداماتی را انجام دهند که منجر به نایج بزرگی شود در حقیقتا انها یک رویه منظم و ثابتی دارند که سبب متمایز شدن انها از سایر افراد می گردد.

۳-  تغذیه سالم

افراد ثروتمند تغذیه سالمی دارند  کورلی دریافت که ۵۷ درصد از افراد ثروتمند هر روز کالری مصرف می کنند، درحالیکه تنها ۵ درصد افراد فقیر این طورند

او همچنین دریافته است که ۷۰ درصد از افراد ثروتمند روزانه کمتر از ۳۰۰ کالری غذاهای اماده مصرف میکنند اما ۹۷ درصد مردم فقیر از غداهای اماده و فست فود استفاده می کنند.

۴- ورزش منظم

توماس کورلی به این نتیجه رسیده بود که ۷۶ درصد افراد ثروت ساز، چهار بار در هفته ورزش‌های هوازی انجام می‌دهند، درحالی ‌که تنها ۲۳ درصد افراد فقیر ورزش می‌کنند.

ورزش کردن مزایای زیادی دارد هم سبب تناسب اندام  می شود وهم در نهایت سبب افزایش درامد می گردد چرا که راندمان افراد بالاتر می رود و جسم روی ذهن تاثیرگذار است وقتی جسم سالمی داشته باشیم مطمینا ذهن ما هم بتدریج سالمتر خواهد شد.

عادتهای ثروت ساز

۵- انها اهداف مشخصی دارند

۸۰ درصد افراد ثروتمند برای رسیدن به یک هدف واحد، کاملا متمرکز عمل می کنند در حالیکه تنها ۱۲ درصد از افراد بی پول بر اهدفشان متمرکز هستند.

افراد ثروتمند یک هدف زندگی اولیه را انتخاب می کنند و با دقت لیزری دقیق روی ان تمرکز می کنند – حتی اگر به نظر می رسد آن هدف غیر قابل دستیابی است. هر آنچه که آنها انجام می دهند، هر تصمیمی که می گیرند و اقداماتی که انجام می دهند، با این هدف اصلی انجام می شود.

تمرکز شدید آن چیزی است که ثروتمندان را قادر می سازد تا آنچه را که دیگران فقط رویای ان را دارند به انجام برسانند.

۶-  نوشتن اهداف

تعیین اهداف برای دستیابی به ثروت، یکی از مهمرتین عادتهای ثروت ساز است، تعیین اهداف خاص و نوشتن آنها عادت و برگ برنده ای است که برای ثروتمندان بخوبی کار می کند.

ثروتمندان اهداف صحیح و واضحی دارند  و برای تحقق ان برنامه دارند  در واقع، Corley  می گوید که ۶۲ درصد از افراد ثروتمند هر روز را با تمرکز روی اهداف خود شروع می کنند، در حالی که ۶ درصد افراد فقیر این ویژگی را دارند  و ۶۷ درصد از ثروتمندان این اهداف را به صورت کتبی می نویسند و در همیشه در اختیار دارند.


۷- افراد ثروت ساز لیست کاری خود را می نویسند

یکی دیگر از عادتهای ثروت ساز، نوشتن لیست کارهایی است که قرار است انجام دهند انها هر شب برای روز بعد برنامه ریزی میکنند و لیست کارهای خود را می نویسند  با این کار ذهن انها تخلیه شده و درگیر کارهای روزمره نمی شود  و از فکرشان برای تمرکز روی مهمترین اهدافشان استفاده می کنند.

تحقیقات کورلی نشان می دهد که ۸۱ درصد از افراد ثروتمند لیست کاری خود را ایجاد می کنند حال اینکه تنها ۱۹ درصد فقرا این کار را انجام میدهند و جالب این است  که ثروتمندان هر بار موفق می شوند بیش از ۷۰ درصد از لیست کارهای خود را همان روز تکمیل کنند.

ویدیوی موانع ثروتمندان را رایگان مشاهده نمایید

موانع ثروتمند شدن

۸- افراد ثروت ساز بر این باروند که زمان پول است

انها از زمان خود بخوبی بهره می برند و درحقیقت به جای درنظر گرفتن درامد هفتگی، ماهانه و یا  سالانه، تمرکز خود را بر میزان هر ساعت کاری می گذارند و هر ساعت را هم به حساب می اورند و از اتلاف وقت در رسانه های اجتماعی جلوگیری میکنند.

انها بخوبی زمانشان را مدیریت می کنند طوری که در زمان کار کردن فقط روی کار متمرکز می شوند و در زمان استراحت و تفریحات، فقط به تفریحات خود می پردازند و انرژی احساسی خود را هم تامین می کنند.

۹– افراد ثروت ساز اهل مطالعه هستند

افراد ثروت ساز برای اموزش خود ارزش قایل هستند و مدام اموزش می بینند و می دانند که این اموزش است که سبب می شود سهم سطح دارمد انها افزایش یابد و هم شرایط زندگی انها در هر ابعادی تغییر خوهد کرد.

توماس کورلی می گوید که  ۸۶ درصد افراد ثروتمند مطالعه می کنند و به مطالعه علاقه دارند درحالیکه تنها  ۲۶ درصد افراد فقیر به مطالعه می پردازند.
کورلی معتقد است که ۸۸ درصد افراد ثروتمند روزانه حداقل ۳۰ دقیقه را به مطالعه می پردازند.

۱۰- افراد ثروت ساز  تا حد امکان تلویزیون مشاهده نمی کنند

یکی دیگر از عادتهای ثروت ساز، مشاهده نکردن تلویزیون است ثروت سازان کمتر از دیگران تلویزیون مشاهده می کنند در حقیقت انها زمان خود را بیشتر به کارهایی اختصاص می دهند که مهمترین تاثیر را در زندگی انها دارند و زمان خود را با تلویزیون تماشا کردن هدر نمی دهند

کورلی می گوید که ۶۷ درصد از ثروتمندان کمتر از یک ساعت در روز تلویزیون مشاهده می کنند در حالیکه تنها ۲۳ درصد از افراد فقیر زمان تماشای تلویزیون خود را تا حدی محدود می کنند


۱۱- افراد ثروت ساز 
بخوبی بر احساساتشان مسلط هستند

 یکی دیگر از عادتهای ثروت ساز، کنترل احساسات است این موضع بسیارمهم است و معمولا اکثر افراد در زمان مواجهه با هر موضوعی کنترل خود را از دست می دهند و نمی توانند احساسات خود را کنترل نمایند و زمانی که ما احساسمان منفی شود در نتیجه ارتعاشات منفی را تولید کرده و جهان شرایط و اتفاقات منفی مطابق با همان افکار را برای ما رقم خواهد زد پس خیلی مهم است که ما بتوانیم بر احساساتمان مسلط باشیم و می بایست به مهارتهای ان دست یابیم

تحقیقات کورلی نشان می دهد تنها ۶ درصد از ثروتمندان نمی توانند بر احساساتشان مسلط شوند حال انکه ۶۹ درصد افراد فقیر نمی توانند احساسات خود را در زمان بحرانی کنترل کنند.

چرا مقاله قانون جذب را نمی خوانید

راه های کسب ثروت

عادتهای ثروت ساز از دیدگاه هارو اکر

هاروارکر معتقد است که هر یک از ما دارای یک طرح مالی هستیم  که نحوه ارتباط با پول را تعیین می کند. طرح های ما از طریق پیام های پولی که از اطرافیان ما، به ویژه خانواده، دوستان ما، فرهنگ و رسانه های کشور ایجاد می شود.

هارو اکر به حقیقت تاسف باری اشاره می کند که بسیایر از ما طرح های نادرستی داریم که ما را از ساختن ثروت دور می سازد

پول و ثروت چیست؟

پول یک نتیجه است، ثروت یک نتیجه است، سلامت نتیجه است، بیماری نتیجه است، وزن شما نتیجه است. ما در دنیایی از علت و معلول زندگی می کنیم، هارو اکر می نویسد: فقدان پول هرگز و هرگز یک مشکل نیست. فقدان پول، صرفا نشانه ای است از آنچه که در حال وقوع است.

ایشان اشاره می کند ذهنیتی که ما داریم عادتهای که ما داریم در نهایت سبب شکل گیری رفتاری هایی در ما شده است که سبب می شود یا همیشه بی پول باشیم و یا اینکه ذهنی ثروتمند داشته باشیم.

هارواکر به ۱۷ عامل اشاره می کند که نشان از تفاوت طرح های مالی ثروتمندان و فقرا و طبقه متوسط دارد

این ۱۷ عامل به این صورت است

افراد ثروت ساز معتقدند: من زندگی ام را ایجاد می کنم. مردم فقیر اعتقاد دارند: زندگی برای من اتفاق می افتد.
افراد ثروت ساز بازی برد برد را بازی می کنند  در حالیکه مردم فقیر بازی برنده بازده را بازی می کنند.
افراد ثروت ساز متعهد به داشتن ثروت هستند. مردم فقیر فقط می خواهند ثروتمند باشند
افراد ثروت ساز بزرگ فکر می کنند، مردم فقیر کوچک فکر می کنند.
افراد ثروت ساز بر فرصت ها تمرکز می کنند. مردم فقیر بر موانع تمرکز می کنند.
افراد ثروت ساز دیگر افراد ثروتمند و موفق را تحسین می کنند. مردم فقیر مخالف افراد ثروتمند و موفق هستند.
ثروت سازان با افراد مثبت و موفق موفق ارتباط دارند. افراد فقیر با افراد منفی یا ناموفق ارتباط برقرار می کنند.
مردم ثروت ساز مایل به ارتقاء دانش خود و ارزش خود هستند. مردم فقیر فقط در مورد فروش فکر می کنند.
مردم ثروت ساز بزرگتر از مشکلاتشان هستند. مردم فقیر کوچکتر از مشکلاتشان هستند.
افراد ثروت ساز گیرنده هایی عالی هستند. مردم فقیر گیرنده های ضعیف هستند.
افراد ثروت ساز بر اساس نتایج شان  پول دریافت می کنند . مردم فقیر تصمیم می گیرند که بر اساس زمان به انها پول پرداخت شود.
ثروتمندان به “هر دو” فکر می کنند. مردم فقیر به “یا / یا” فکر می کنند.(یعنی افراد ثروتمند هم می خواهند تفریح کنند و هم از کارشان لذت ببرنند در حالیکه افراد فقیر معتقدند اگر ثروتمند شوند و کسب و کاری داشته باشند فقط باید کار کنند یا اینکه فقط باید تفریح کنند و نمی توانند همزمان هر دو را با هم داشته باشند)
افراد غنی بر ارزش خالص دارایی خود تمرکز می کنند. مردم فقیر بر درآمد ی که از طریق شغل خود بدست

می آورند تمرکز می کنند.
افراد ثروت ساز پول خود را به خوبی مدیریت می کنند. مردم فقیر به خوبی پول خود را از دست می دهند.
افراد ثروت ساز پول بسختی برای انها کار میکند. مردم فقیر برای پول بسختی کار می کنند.
علی رغم ترس، افراد ثروت ساز دست به عمل می زنند . مردم فقیر اجازه می دهند ترس آنها را متوقف کنند.
افراد ثروت ساز به طور مداوم یاد می گیرند و رشد می کنند مردم فقیر فکر می کنند که از قل همه چیز را می دانند و نیازی به یادگیری ندارند.

این ۱۷ عامل و عادت ثروت سازی بود که ثروتمندان دارند و از طرفی افراد فقیر عادتهای مخالف آن را دارند.

مقاله راه های کسب ثروت را هم میتوانید مطالعه نمایید

عادتهای ثروت ساز

هنگامی که ذهن ناخودآگاه باید بین احساسات و منطق عمیق یکی را انتخاب کند، احساسات تقریبا همیشه برنده خواهند شد،

هارو اکر می نویسد. حتی اگر شما می دانید که چه چیزی باید به صورت فکری انجام دهید، می توانید این کار را با تلاش مستمر انجام دهید، زیرا طرح پول شما، افکار و رفتار شما را کنترل می کند. برای تغییر عادت هایتان، باید آگاهانه و مداوم برای ایجاد یک طرح جدید کار کنید. این فرایند زمانبر است وطول می کشد و می بایست با تمرین وتکرار به عادت تبدیل شود.
هارواکر می گوید اکثر مردم بخاطر ترس پول دریافت می کنند و فکر می کنند این انگیزه خوبی است و این پول به انها امنیت می دهد اما هارواکر معتقد است که پول ترس را از بین نمی برد و پولی که از طریق ترس حاصل شود ارزشی ندارد و دوام نخواهد آورد.

اکر می نویسد:

ترس فقط یک مشکل نیست، بلکه یک عادت است. بنابراین، ساختن پول بیشتر، نوعی ترس را تغییر می دهد. هنگامی که ما شکست خورده بودیم، به احتمال زیاد می ترسیدیم که هرگز آن را انجام ندهیم یا هرگز پول کافی نداشته باشیم. با این حال، هنگامی که ما آن را انجام می دهیم، ترس ما به طور کلی تغییر می کند:

اگر من چیزی را از دست بدهم چه می شود؟

در حقیقت زمانی که افراد کاری را انجام میدهند که از ان می ترسند بتدریج ماهیت ترس تغییر می کند و این افراد خود را لایق و شایسته انجام ان کار می دانند و با تکرار و تمرین به این نتیجه می رسند که مجدد این کار را انجام دهند.

افراد ثروت ساز در مقابل طبقه متوسط

کیت کامرون اسمیت معتقد است که ۱۰ تمایز بین ثروت سازان و طبقه متوسط وجود دارد که سبب تمایز بین افراد ثروتمند و طبقه متوسط می شود

ده تمایز  به ترتیب اهمیت – عبارتند از:

ثروت سازان بلند مدت فکر می کنند درحالیکه طبقه متوسط ​​ کوتاه مدت فکر می کنند.
ثروت سازان درباره ایده صحبت می کنند . طبقه متوسط ​​در مورد افراد و اوضاع و شرایط و موانع صحبت می کند.
افراد ثروت ساز درگیر تغییر خود هستند طبقه متوسط ​​از تغییر می ترسند.
افراد ثروت ساز خطرات و ریسک مالی خود را محاسبه می کنند. طبقه متوسط ​​می ترسند که به خطر بیفتند  و ریسک نمی کنند.
افراد ثروت ساز به طور مداوم یاد می گیرند و رشد می کنند. طبقه متوسط ​​فکر می کند که یادگیری با اتمام تحصیلات دانشگاهی و یا مدرسه پایان یافته است.
افراد ثروت ساز برای کسب سود کار می کنند طبقه متوسط ​​برای دستمزد کار می کند.
ثروت سازان بر این باورند که باید سخاوتمندانه باشند. طبقه متوسط ​​معتقد است که نمی تواند این هزینه را پرداخت کنند و بخشند.

    ثروت سازان منابع درآمد زیادی دارند. طبقه متوسط ​​تنها یک یا دو منبع درامد دارند.
افراد ثروت ساز بر افزایش ثروت خود تمرکز میکنند. طبقه متوسط ​​بر افزایش حقوق و دستمزد خود تمرکز می کند.
افراد ثروت ساز از خودشان سؤال می کنند، مردم طبقه متوسط، سوالاتی که از نظر فامیل و دوستان و اطرافیان ممکن است مطرح می شوند را از خود می پرسند.

مقاله قدرت ذهن را مطالعه نمایید

آیا طبقه متوسط همه این ویژگیها را دارند؟

شاید این سوال برای شما مطرح شود که این لیستهایی که تهیه شده است صدرصد صدق می کند باید اشاره کنیم که خیر، شاید برخی از ایتمها را افراد طبقه متوسط داشته باشند باز در طبقه متوسط قرار داشته باشند در حقیقت مهم این نیست که چند عامل ثروت سازان را داشته باشیم مهم این است مجموعه ای از این عوامل را با هم داشته باشیم و همیشه این عادتها را انجام دهیم و بکار بندیم طوری که جزیی از وجومان شوند ان موقع است که رفتار ثروت سازی خواهیم داشت.

مثلا شاید طبقه متوسط هم عاشق یادگیری باشند اما این عامل به تنهایی سبب ثروتمندی افراد نمی شود و می بایست سایر عوامل را هم در نظر بگیریم.

عادتهای ثروت ساز

نتیجه گیری از ۳ تحقیق در مورد عادتهای ثروت ساز

این تحقیقات نشان می دهد که افراد ثروت ساز و افراد طبقه متوسط و فقیر، یک سری عاداتها و باورهایی را دارند که در نهایت منجر به رفتار انها خواهد شد و این رفتار در نهایت با اجرای ایده هایی تبدیل به نتیجه می شود

افرادی که عادتهای ثروساز و قدرتمندی دارند بتدریج این عادات در وجود انها به رفتار تبدیل خواهد شد و جزیی از شخصیت انها خواهد شد وانها ناخوداگاه این رفتار را از خود نشان می دهند و به همان نتایجی می رسند که افراد موفق و ثروتمند می رسند

پس ایجاد این عادتهای ثروت ساز در وجودمان بسیارمهم است و اطلاع داشتن از این عادتها قدم اول است

آیا اگر فقط از عادات ثروت ساز باخبر باشیم کافی است؟

خیر عادات و باوها در وجود ما یک شبه شکل نگرفته اند که یک شبه اصلاح شوند اصلاح انها و جایگزینی انها با عادتهای ثروت ساز و باورهای ثروت ساز نیاز به زمان و مداومت زیادی دارد و فقط افرادی موفق به ایجاد این عادات ثروت ساز در خود می شوند که متعهد هستند و تا زمان ایجاد این عادت مداومت به خرج می دهند

شاید خیلی از افراد را دیده باشید که مدام در مورد ویژگی های افراد ثروتمند صحبت کنند ولی خودشان افرادی متوسط و حتی فقیر هستند چرا؟

چون انها فقط دانش دارند و دانش به تنهای منجر به خلق ثروت نمی شود در حقیقت تا زمانی که این دانش را بکار نگیریم تغییرات در زندگی ما ایجاد نمی گردد

چکار کنیم که عادتهای ثروت ساز در خود ایجاد کنیم؟

همانطوری که اشاره شد ایجاد عادتهای ثروت ساز نیاز به مداومت و پشتکار و تعهدی محکم دارد و افرادی که این ویژگی ها را داشته باشند قادر خواهند بود در این مسیر به نتایج خوبی دست یابند

ما دوره ای را طراحی کردیم با عنوان دوره ۳۰۰ روزه روانشناسی علاقه و پول،

این دوره یک دوره کامل و بی نظیری است که شما ابتدا دانش لازم در خصوص عادتهای ثروت ساز، باورهای ثروت ساز را دریافت  خواهی کرد و بتدریج و عملا انها را در زندگی خود پیاده خواهی کرد طوری که این عادتها و باورها جزیی از رفتار و شخصیت شما شود و قادر باشید در ساعات کمتری ثروت بسیار بیشتری از قبل را خلق کنید و درآمد خود را بخوبی افزایش دهید

همچنین در همین حین مهارتهایی را خواهی آموخت که سبب خواهد شد شغل مورد علاقه خود را تشخیص دهید و در همان راستا قادر به ثروت سازی شوید

برای توضیحات بیشتر این دروه قدرتمند روی لینک زیر کلیک نمایید

دوره ۳۰۰ روزه روانشناسی علاقه و پول

دوره 300 روزه علاقه و پول

دیدگاهتان را بنویسید